Om oss

HBS, Halmstad boxningssällskap är en boxningsklubb som har funnits sedan 50-talet. Föreningen lades ner, men startades upp 1990 av Mario Lando. Mario är före detta boxare från Italien som har gått över 100 matcher och varit italiensk mästare. Mario är ännu idag en av Sveriges bästa boxningstränare och matchmakers. Han har fått fram många duktiga boxare, bla Rino Lando med i landslaget i 4 år och Ugo Okoro tvåa i SM två gånger.

HBS har varit vilande i ett par år och startades upp igen av Ugo Okoro. Sedan uppstarten har Ugo lyckats få fram många bra boxare däribland Milica Avramovic och Adolphe Sylva, som båda representerat den blågula färgerna i landslaget. Vi vet att det finns många ungdomar i Halmstad som är duktiga på boxning och som gärna vill börja träna boxning på fritidev

Det finns, med andra ord, en stor efterfrågan på en bra boxningsklubb. Därför har vi nu startat upp Halmstad boxningssällskap igen och ni är alla hjärtligt välkomna! Oavsett religion, hudfärg, politisk åsikt, sexuell läggning och kön. Vi erbjuder en allsidig träning som ger dig bra självförtroende och självkänsla, mental styrka, kondition och smidighet.

HBS tar starkt avstånd från droger och våld på gatorna. Om en medlem missbrukar detta så leder det till omedelbar avstängning från föreningen.

Vi erbjuder även privatlektioner, svensexor, möhippor, gruppträning för företag samt föreningar. Ring gärna och boka tid så kan vi prata om dina önskemål och vilka mål du vill uppnå.

För mer information kontakta eller maila oss på

Ugo Okoro: tel 0739-93 40 22

Dela den här sidan